Sportfiskemässan 2012-03-23,24,25

I februari kom ett erbjudande om att få följa med på Sportfiskemässan. Det var Ulf Löfdal som skulle undersöka möjligheterna för mej att få en egen monter. Som alternativ fans även plats i Ulfs monter om jag ville dela. Lika så fixades övernattning på "Majorskan" då jag naturligtvis tacka ja till erbjudandet.

Jag erbjöd Joakim Eriksson (Älvräddarna) och Ulf att åka med i min bil från Kungsbacka. Så vid middagstid på torsdagen lasta vi bilen full av medhavd packning, utställnings grejer, håvar och canespön.

Vi var framme vid mässan på kvällen och fick komma in direkt för montera i vår monter och hälsades välkomna av arangörer och andra utställare. När vi var färdiga for vi raka vägen till vandrarhemmet för några timmars vila inför fredagens öppnande av årets stora begivenhet. Förväntningarna var högt ställda då vi nu fått bekräftat monterns utomordentliga placering i slutet av den allmänna kastbanan.

Under mässan träffa jag många nya bekanta och flera är nu vänner. Många spekulanter och kunder visa sitt intresse för mina håvar och det var en lyckad tillställning. I montern bredvid visa Ask Lasse upp sina underbara flugaskar, vilka är svårt att motstå.

Riktigt kul var det att finnas med på mässan och jag hoppas vi ses igen på SportfiskeMässan 2013 i Jönköping.


Flugfiskemässan 2012-03-09,10,11

På årets Flugfiskemässa vart jag erbjuden att ställa ut i Flugfiske i Nordens monter dit även Bo Mohlin blivit inbjuden för att visa upp sina magnifika flugrullar. Johan, Jimie och William krängde prenumerationer och film, eller om de nu snacka mest fiske med likasinnade. Till sin hjälp hade de även StefanSussi och Felix som slutit upp och höll sämningen på topp.

 

 

 

 


Flugfiskets Mästare 2012-02-18,19

I februari var det åter dags för årets Halmstads mässa, detta år utökat med en exrta dag. Jag fick en bra placering med gott om plats för exponering av mina håvar. Många visa sitt intresse och sällskapet var det inget fel på där jag till höger om mej hade Mountain Media och till vänster,
Ulf Löfdal. Det vart besöksrekord under lördagen med flera kända ansikten och det var en hemtrevlig atmosfär över hela arangemanget. Många nya kontakter knöts med fler bekanta.
Läs mer på Laxfiskaren Kenneths hemsida och såhär såg programmet ut.


RSS 2.0